בליעת כדורים

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

05/02/2013 | 15:56 | מאת: שיר

ד"ר שלום, אני בת 28 מתקשה לבלוע כדורים גדולים (ויטמנים), לפני יומיים התחלתי להתאמן על בליעת כדורים. שכנעתי את עצמי שאני יכולה...מכיוון שמדובר בתפיסה וכל אחד מסוגל לבלוע. רק שהיום אני מרגישה את הכדור מציק לי בקיבה... יש לציין שאני סובלת מריפלוקס מגיל 21...אני לא יודעת כמה יש קשר בין השניים. האם זה תקין שהכדור מציק לי?

06/02/2013 | 22:45 | מאת:

איזה כדור? ולמה את צריכה ויטמינים? לא סביר שזה גורם לכאבים בקיבה, ואם את מודאגת תשתי הרבה מים יחד עם אוכל רגיל וזה אמור לעבור.