בעיית ליחה קשה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

09/10/2012 | 00:22 | מאת: הילה

שלום קוראים לי הילה ואני בת 15. בחודשיים שלושה האחרונים יש לי הרגשה במשך כל היום בגרון של גושי ליחה ענקיים שעולים לי בגרון ומציקים לי ומפריעים לי לדבר כרגיל עד כדי כך שאני חייבת להקיא את הליחה בכח. בגלל זה אני מקיאה בכח פעמיים ביום את הליחה.האם זה דבר שגרתי? ואם לא כיצד ניתו לטפל וממה זה יכול לנבוע?

10/10/2012 | 23:03 | מאת:

הקאה בכוח אינה דבר שגרתי, זה הרגל רע מאוד שגורם לנזק ויש להיגמל ממנו מיד! ככל שתקיאי יותר הבעיה תחמיר כי הגירוי שנגרם לאיזור מיתרי הקול הוא גדול. ליחה יש לכולם. אפשר לצמצם את הכמות על ידי שתיה מרובה של מים לאורך היום, תקחי איתך בקבוק מים מינרלים לכל מקום. אם זה לא חולף תוך כמה שבועות יש לגשת לבדיקת אא"ג. לפעמים מתח נפשי יכול להחמיר את הבעיה, תבדקי עם עצמך האם זה המצב ומה אפשר לעשות כדי להקל? בהצלחה

13/10/2012 | 22:28 | מאת: הילה

תודה רבה(-: