צריכה עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

04/09/2012 | 19:04 | מאת: שירלי

כבר יותר משחודש הופיעה אצלי בעיה מאווווד מציקה אני בולעת את הרוק כל 5 שניות וזה מה זה גורם לי למבוכה כי אני אישה חברמנית ויש הרבה חברים ועכשו בגלל הבעיה הזאת אני מתביישת לדבר עם אנשים למה זה הופיע אצלי ואיך ניתן לטפל בזה הלכתי לרופא אף אוזן גרון שאמר לי שאין לי כלום אוךי אעשה בדיקות דם בבקשה אני צריכה עזרה

08/09/2012 | 09:14 | מאת:

שלום שירלי, זה נשמע כמו רגישות יתר של מנגנון הבליעה שיכולה להופיע במגוון מצבים, בין השאר מתח נפשי. האם זה קיים אצלך? נסי לעצור את זה על ידי נשימות עמוקות ואיטיות דרך האף בפה סגור, נסי לא לחשוב על זה . כמובן שאם אין שיפור אז אפשר להמשיך בירור אצל אא"ג ואולי גם נוירולוג, אבל תני לזה קצת זמן לעבור לבד..