בליעת רוק מרובה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

14/08/2012 | 10:10 | מאת: שרון

שלום רב, בשנה-שנתיים האחרונות נתקלתי בבעיה מאוד מביכה-אני בולעת את הרוק שלי ללא הפסקה ואף בזמן דיבור עם אנשים. התופעה הזאת מאוד מפריעה לי, אך טרם הבנתי מה גורם לה. מה אפשר לעשות?

15/08/2012 | 21:00 | מאת:

אם זו תופעה בודדת ללא הפרעות אחרות, קשה בד"כ לשים את האצבע על הגורם המדויק. נסי לשנות הרגלי תזונה כמו להפסיק צריכת מוצרי חלב לתקופה מסוימת ותראי אם זה עוזר. אם טרם עשית זאת, פני למרפאות פה ולסת ואא"ג לבדיקה כללית כדי לוודא תיפקוד נורמלי של בלוטות הרוק.