כאבי גרון ואוזניים

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

12/08/2012 | 12:53 | מאת: אור

לפני 4 שנים עברתי ניתוח קיבוע צווארי מאז יש לי כאבי גרון וכמו כיס בגרון כל פעם שאני אוכלת אני מרגישה שנשאר לי אוכל בגרון בצד השמאלי איפה שהצלקת, לאחר הניתוח אכלתי אוכל נוזלי קרוב לשנה והיו לי כאבי אוזניים מידי פעם, אולם כבר חודש שכאבי הגרון החמירו כאילו יש לי דלקת חמורה בגרון יותר בצד שמאל כמו כן כאבי האוזניים הכאב הוא כאילו מכניסים לי סיכה ומוציאים הכאב חד וכואב אודה לך על תשובתך

15/08/2012 | 20:58 | מאת:

נשמע לי שאת זקוקה לבדיקה יסודית של האיזור, כולל בירור אנדוסקופי והדמייתי של הלוע והגרון. מציע לך לפנות למרפאת קול ובליעה להמשך בירור.