בעיה מוזרה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

26/06/2012 | 04:58 | מאת: ת.

יש לי ריפלוקס.אני לא נוטלת כדורים כעת.בזמן האחרון יש לי עקצוצים בגרון כל הזמן ואתמול קרה לי משהו שממש הפחיד אותי.אכלתי אבטיח וכשעתיים לאחר מכן הרגשתי את העקצוצים נורא חזק ואחר"כ זה הפך להיות עוד יותר מוזר, פתאום הרגשתי כאילו יש לי בצקת או האזור השמאלי של הגרון היה רדום והייתה תחושה מוזרה כשבלעתי את הרוק.כאילו יש לי משהו שם בחלק השמאלי של הגרון, לא גוש אבל כאילו איזו בצקת חוסמת לי לאט לאט את הצד.כאמור הרגשתי את זה יותר בבליעה.יש לי משאף למצבים כאלה (אלרגיים)האם הוא יעזור במצב כזה? מה עושים במצב זה? זה ממש מפחיד.אני מפחדת שאפשר להחנק מדבר כזה.האם זה אפשרי? ו- לא, לא כואב לי הגרון בכלל.

29/06/2012 | 23:10 | מאת:

במקרים לא ברורים מסוג זה עדיפה בדיקת לוע וגרון על ידי רופא אא"ג בעזרת סיב אופטי, במידה והבעיה לא נפתרת מעצמה.