קשיי בליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

17/06/2012 | 00:34 | מאת: פוצי

שלום אני סובל שנים ממזון /כדורים שקשה להם לעבור בהרגשה שלי באזור בית החזה . אני בטיפול תרופתי של "אנאפרניל" ושל "אוסמו אדלט" על שניהם מצוין קושי בבליעה - קורה שתקוע לי אוכל ,ואני מנסה לעשות (גרפס) ועולים מיצי עיכול ,אם לא עוזר אני מכניס אצבע ומקיא . האמת שאת האוסמו התחלתי הרבה אחרי האנאפרניל ונראה לי שזה התגבר . אין לי מושג עם יש מה לעשות אבל בכל זאת ... תודה מראש

17/06/2012 | 00:38 | מאת: פוצי

תוספת יש לי פטרייה על הלשון ובצידי השפתיים ,אולי יכול להיות קשר , יכול להיות שהפטרייה נמצאת בוושט ? יש לי דקרין ג'ל ואני פוחד לבלוע בגלל התרופות שאני נוטל . שוב תודה