עקצוצים בגרון

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

11/06/2012 | 23:07 | מאת: ת.

שלום ד"ר.אני גרה בקנדה ואף רופא לא יכול לעזור לי, מקווה שאולי אתה תוכל.יש לי ריפלוקס.אני בת 37.כרגע אני לא נוטלת כדורים לריפלוקס, הפסקתי לקחת אותם לפני שבועיים.יש לי עקצוצים בגרון שמציקים לי בכל מהלך היום.אני מרגישה את זה כשאני בולעת.כל דבר גורם לי עקצוצים ואני מרגישה גם כאילו הגרון שלי ניחר.מה אפשר לעשות עם זה אם בכלל.אני מפחדת שזה יישאר לי לצמיתות.אחרי כל דבר שאני אוכלת זה מחמיר.אודה לעזרתך המהירה בבקשה.

12/06/2012 | 18:54 | מאת:

יש לך רפלוקס מוכח או שזו רק השערה? למה הפסקת טיפול, זה לא עזר? האם בדיקת אא"ג מלאה כולל סיב אופטי היתה תקינה? האם את סובלת מדאגות/חרדה?

12/06/2012 | 19:04 | מאת: ת.

שלום לך.תודה על תגובתך המהירה.יש לי ריפלוקס מוכח ואפילו ביום שבת עשיתי שוב את הבדיקה ואישרו לי כי אני עדיין סובלת מזה.עד כמה שידוע לי זה לא נעלם כשמגלים את זה (הלוואי).אני נוטלת כדורים כשיש לי התקף ועפ"י עצת רופאת המשפחה.אסור לקחת את הכדורים הללו ברציפות מאחר והם עלולים לגרום לדלקת חריפה במעיים.לא עשיתי בדיקת אא"ג כי עד כה העקצוצים בגרון היו מגיעים לתקופה קצרה ונעלמים ע"י רמדי הומאופטית שהייתי נוטלת אבל הפעם הם התופעה כבר קיימת חודש וחצי ומפריעה לי מאוד לנהל את חיי ולאיכות חיי.אני דאגנית מטבעי וסבלתי בעבר מחרדות אבל טופלתי אצל פסיכולוגית וזה עבר מזמן.האם הבעיה הזאת מוכרת לך? מהו הטיפול שנותנים לזה בדר"כ? הסימפטומים הם: יובש בגרון (גרון ניחר), עיקצוצים ושריפה בגרון כתוצאה מהיובש.כמו כשהגרון מתחיל לכאוב בדר"כ אלא ש...לא כואב לי הגרון בכלל.לפעמים זה מלווה בליחה.כשאני לוקחת דבש זה קצת מקל על הסימפטומים.תודה רבה לך על העזרה.

19/07/2015 | 20:32 | מאת: ליזי

ביומיים האחרונים יש לי עיקצוצים מעצבנים בגרום. מה זה יכול להיות????