ליחה כהה ועובש בדירה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

08/05/2012 | 18:48 | מאת: עדי

שלום רב ד"ר לפני כחצי שנה שכרתי דירה. במהלך תקופת החורף החל להיות בדירה עובש רציני. כעבור מס' חודשים, התחלתי לסבול מליחה כהה - גוון שחרחר ירקרק. ומידי פעם אני מתעוררת בבוקר צרודה למשך כל היום. האם יש לדעתך קשר בין התסמינים הנ"ל לבין העובדה שאני חיה בבית שיש בו עובש? נשמתי את העובש לתוך הגוף שלי במשך חצי שנה. האם זה מסוכן? תודה

11/05/2012 | 23:06 | מאת:

מסוכן זה לא אבל יתכן ואת אלרגית לעובש. הפתרון המתבקש - או להעלים את העובש או לעזוב את הדירה...