קושי בליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

12/04/2012 | 20:10 | מאת: סובל

שלום רב אני בן 35 לפני כחודש אני סובל לאחר אוכל נפיחות בבטן עליונה והרגשה חניקה וקושי בליעה בגרון פניתי לא א.א.ג אשר ביצע לי בדיקה יסודית ושלל כל בעיה במערכת הנשימה מהאף או הגרון אני מציין היצאות לא כל יום אלה פעם כל יומיים בבקשה עזרתך הדחופה נמאס לי כבר מלקחת תרופות כל פעם סוג שונה מה אתה מציע בבקשה אני מציין גם שיעול לא רצוף רק שאני מרגיש ממש חניקה

12/04/2012 | 20:16 | מאת: סובל הוספה

אני מציין שעל הלשון נמצאת שיכבה לבנה כל בוקר האם יש קשר ומה זה אומר ?

13/04/2012 | 13:47 | מאת:

זה לא קשור, זה בד"כ תופעה נורמלית. אפשר לצחצח את הלשון להסרת השכבה הנ"ל .

13/04/2012 | 13:46 | מאת:

אם בדיקת אא"ג יסודית היא תקינה אין צורך בהמשך בירור בכיוון הזה. ממליץ על בירור אצל רופא גסטרואנטרולוג לבדיקת בעיה בושט או במעבר ושט-קיבה.