כאב בוושט

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

30/03/2012 | 05:14 | מאת: סנדרה

עברתי שלשום גסטרוסקופיה. גילו לי וושט מודלק. וגסטריטיס. יש לי צרבות לפעמים ואוכל שעולה כלפי הגרון. נובעבר כיבים.מההמשמעת של מאז בדיקה קושי רק בבליעה . א. מה עושים עם הושט המודק?ב. מה יכול להקל על הכאב בוושט מאז האנדו?אין הקלה משתיה של תה עםדבש.. תודה

12/04/2012 | 01:46 | מאת:

כאב קל וקושי בבליעה שנגרמו מהבדיקה עצמה צפויים לעבור בהדרגה. הממצאים מעידים על דלקת המצריכה טיפול. אני משוכנע שרופא גסטרו הסביר לך, קרוב לודאי שתזדקקי לטיפול נוגד חומצה ושינוי בהרגלי האכילה. צריך כמובן המשך מעקב במרפאת גסטרו.