תוצאות בדיקה בלוטת מגן

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

11/12/2011 | 19:58 | מאת: אילה

לאחר ביצוע סריקה טומוגרפית התוצאות הן: מודגמת הרחבה ניכרת של בלוטת מגן מתאים לגויטר הרחבה סימטרית למדי מרקם הבלוטה קשרי . קיימת התמשכות רטרטסטרנלית ניכרת המתמשכת עד למיצר האחורי מימין, הקנה לחוץ משני צידיו על ידי הגויטר ומוצר עד לקוטר מינימלי של 13 מ"מ אודה לכם אם אוכל לקבל הסבר והאם מומולץ לנתח או שאפשר לחיות עם זה ללא חשש וסכנה

12/12/2011 | 15:57 | מאת:

יתכן ויש מקום לנתח. ממליץ לך להתייעץ בפורום ניתוחי צוואר / מומחה לנתוחי בלוטת המגן. בהצלחה