הרגשה של גוש אבן משהו תקוע בגרון

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

31/10/2011 | 21:10 | מאת: שירה

שלום כבר במשך חודש יש לי הרגשה של גוש-אבן משהו תקוע בגרון . רופא משפחה וא.א.ג אמרו שזה יעבור לבד.. נגשתי שוב לא.א.ג אשר בדק אותי עם מצלמה מהאף כיוון הגרון ואמר שהכל נקי והמעברים תקינים . התחושה נשארה וזה ממש מפריע ולא נעים ואני מיואשת . איזה עוד בדיקות עליי לעשות כדי להיות רגועה ?

10/11/2011 | 19:42 | מאת:

אם בדיקת אא"ג מלאה כולל בדיקה בסיב אופטי היא תקינה, אז את צריכה לקבל את האבחנה שלו. תמיד אפשר לפנות לרופא נוסף לחוות דעת נוספת.

12/04/2012 | 20:20 | מאת: סובל לשירה

הי אני סובל ממש כמוך את יכולה בבקשה לצור איתי קשר מה עשית ומה יצא בסוף אני יותר בחרדה ממך תהיי בריאה

22/11/2012 | 21:38 | מאת: מירי

יש לי הרגשה של חנק ומקל תקוע בגרון שמלווה אותי מדי 5 שנים , למרות בדיקות עם סיב אופתי לגרון והפנייה לרופא אאג שאמר שהכל תקין. התחושה רק מתעצמת ולא נפתרת . מה עוד ניתן לעשות ? אחרי שנת לילה ישנה הטבה בתחושה.

07/11/2013 | 19:22 | מאת: יקיר

היי שירה גם לי יש עדיין תחושה כזאת של גוש בגרון והממצאים תקינים שלך עבר כבר ואם כן מה עשית?