בעיות בבליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

01/12/2010 | 03:42 | מאת: דן

שלום ד"ר יונתן שמי דן אני בן 19 וסובל שנה וחצי מבעיות בליעה אני מרגיש ציסטה בגודל של חצי סנטימטר עד סנטימטר ו2 בלוטות לימפה בצוור ביקרתי אצל הרבה רופאים עברתי סיטי ו 7 בדיקות של אולטרה סאונד ו2 בדיקות של סיב אופטי ובכול הבדיקות אין ממצאים יש בלוטות אבל אין חשד לסכנה אני כבר לא יודע מה לעשות זהכול יום יתר ויותר מציק לי מההה אניי כול לעשות כבר?????

01/12/2010 | 03:44 | מאת: דן

הציסטה היא בבסיס הלשון וכול פעם שאני בולע אז היא יורדת לגרון וחוזרת לבסיס הלשון עם אתה מביןאותי

01/12/2010 | 18:06 | מאת:

האם יש באמת ציסטה שנראתה בצילומים או בבדיקת סיב אופטי או שזו רק תחושה ?