דרושה קלינאית תקשורת לטיפול בבעיות בליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

16/10/2011 | 18:39 | מאת: דפנה

שלום, אני מחפשת קלינאית תקשורת לטיפול בבעיות בליעה (כיס בוושט) אצל אדם מבוגר באזור תל אביב. המלצות ומספרי טלפון, שמות וכתובות יתקבלו בברכה, תודה דפנה

16/10/2011 | 23:52 | מאת:

מנהל הפורום אינו מספק המלצות על בעלי מקצוע, מי שיש לו ניסיון אישי ורוצה להמליץ מוזמן לעשות זאת. שאלה - באיזה כיס ושטי מדובר והאם הוצעה אופציה של ניתוח כדי לפתור את הבעיה?

17/10/2011 | 11:09 | מאת: דפנה

מדובר בכיס וושטי הממוקם בסמוך לתחילת הוושט וקרוב לבית הבליעה. אופציה של ניתוח נפסלה בשלב זה והוצע לקבל טיפול מקלינאית תקשורת. אשמח לקבל כל מידע ו/או עזרה בנדון. דפנה