סטרפטוקוקוס?

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

12/07/2011 | 23:37 | מאת: תמי

שלום רב, ראשית אציין כי אני בשליש הראשון להריוני. בסופה"ש האחרון ביצעתי משטח מהיר לסטרפטוקוקוס ובמקביל משטח שנשלח למעבדה. המשטח הרגיל היה חיובי, קרי, פס כחול כהה ופס אדום בהיר ועל סמך הבדיקה התחלתי ליטול אנטיביוטיקה. יצויין כי יומיים היה לי חום גבוה מ39 מעלות ושקדים מכוסים תפליט מוגלתי שגרמו לבליעה לכואבת מנשוא. היום קיבלתי את תוצאות המעבדה שציינו כי הפלורה רגילה! מה זה אומר? שהדלקת המוגלתית היתה ויראלית ושתוצאות המשטח המהיר היו שגויות?? להמשיך עם האנטיביוטיקה? חשוב לי לברר את מחולל המחלה נוכח העובדה שאני בהריון- מה עלי לעשות? רב תודות

14/07/2011 | 07:45 | מאת:

תיאור הלוע שלך מתאים לזיהום חידקי, למרות התוצאה של המשטח. האם תחת הטיפול האנטיביוטי חל שיפור במצבך? אם התשובה חיובית הייתי משלים שבוע טיפול אנטיביוטי