פה שורף

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

12/07/2011 | 00:12 | מאת: נוני

שלום רב, לפני כשנה התעוררתי בלילה עם לשון שורפת וחלל הפה שורף , זה היה אחרי שהקאתי ולא הרגשתי טוב. באותו לילה התקשיתי לבלוע את הרוק והפה היבש הלחיץ אותי. סבלתי מהבעיה ובבדיקת מומחה לא נמצאה פטרייה או ממצא כלשהו. לאחרונה שוב זה קורה לי, הלשון שורפת כמו בעירה וגם בחלל הפה העליון , בלילה זה יותר קשה , אני מוצאת את עצמי נאבקת לבלוע את הרוק וממש נלחצת. האם זו תסמונת הפה הצורב? או בעיה פסיכולוגית . אין לי חוסר בבי 12 ואנ י די חרדתית אבל הלשון וחלל הפה שורפים לי ולכן איני יודעת מה לעשות. האם יש פתרון?תודה רבה

14/07/2011 | 07:54 | מאת:

תסמונת הפה הצורב זו בהחלט אופציה, וצריך להתייעץ עם מומחה לרפואת הפה / פה ולסת. יתכן שיש מרכיב של רפלוקס ואפשר לנסות טיפול סותר חומצה. מתח וחרדה מחמירים את המצב, האם את מקבלת טיפול לזה?