בעית בליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

27/06/2011 | 00:06 | מאת: יחזקאל

שלום רב,רציתי לשאול שמתי לב כאשר אני אוכל כמו אורז או אפילו לחם ,אחרי הבליעה אני מרגיש שגרגר נתקע לי בשקדים\בגרון ואני צריך להכניס את האצבע מס' עד שמשתחרר,רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע?

27/06/2011 | 00:13 | מאת: יחזקאל

רציתי לדעת האם דלקת בגרון\שקדים עם חידק שעברתי לאחרונה יכולה להגרם כתוצאה מאוכל שנתקע??

03/07/2011 | 23:46 | מאת:

לפעמים יש כיסים עמוקים (קריפטות) בתוך השקדים, אשר בתוכם יכולים להיאסף שאריות מזון. זה יכול לגרום לאי נוחות, ריח לא נעים ולפעמים דלקות. אם הבעיה מתמידה ומטרידה, אפשר לשקול כריתה / אידוי חלקי בלייזר של השקדים כדי לפתור את הבעיה.