תחושת גוש בגרון שכואב ומקרין לראש ולאוזן

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

25/06/2011 | 18:46 | מאת: אור

בתקופה האחרו כשבועים אני חש גוש בגרון שכואב לי בזמן בליעה לפעמים יותר ולפעמים פחות לעיתים אני מרגיש לחץ באוזן שבא וחולף והתחילו לי ם כאבי ראש בנוסף עקב מחלת אבי בסרטן ריאה עלה לי לחץ הדם ואני מרגיש רעידות ביד אני לא יודע אם כל הסימנים נובעים מחרדה או ישנה אפשרות שיש משהו הרבה יותר מסוכן בנוסף לכך בחודשים האחרונים ישנה ירידה במשקל וחוסר תאבון

26/06/2011 | 23:36 | מאת:

על מנת להתקדם בבירור ובתקווה להרגיעך, עליך לגשת קודם כל למרפאת אא"ג ולעבור בדיקה מקיפה כולל בדיקה בסיב אופטי. במידה ולא יהיו ממצאים יש לשקול גם בירור גסטרואנטרולוגי. מצב החרדה בו אתה נתון לא משפר את המצב, לכן גש להיבדק בהקדם. רפואה שלמה!

30/06/2011 | 10:04 | מאת: אור

הלכתי לאף אוזן גרון לא מצאו כלום( הוא לא בדק לי אוזניים אלא רק גרון) ושלחו אותי לעשות גאסטרו הבעייה היא שהתור הוא עוד 4 חודשים ובנתיים הכאב מתעצם האם יש אפשרות לפנות לגסאטרו באופן פרטי ? חשבתי אולי לבקש אנטיביוטיקה חזקה מהרופאה אולי זה יעזור? נתנו לי כדורי מציצה וכדורים לצרבת וזה לא עוזר האמת אני נואש ולא יודע מה לעשות