ליחה בצבע ירוק מאז שאני זוכר את עצמי

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

17/09/2017 | 15:32 | מאת: ליחה בגרון מאז שאני זוכר את עצמי

שלום אני בן 16 ומאז שאני זוכר את עצמי יש לי ליחה בגרון לא משנה מה שהייתי קטן יותר פחות שמתי לב הלאה אבל עכשיו אני שם אליה לב יותר היא תמיד בגרון לא משנה כמה אני יורק הלכתי לרופא אף אוזן גרון לפני כמה חודשיים בערך והוא הביא לי כדורים הכדורים לא עזרו ראיתי שזה ממשיך ובשבוע שעבר הלכתי שוב (זה היה רופא אחר) שאמר שזה בגלל שאני עם פה פתוח והגרון מתייבש ושאני נוחר בלילה (שאלתי את אמא שלי היא אמרה שאני לא נוחר אבל לפעמיים אני יושן עם פה פתוח) השאלה שלי היא האם יש משהו לעשות בנוגע לליחה אני יורק איזה 50 פעם ביום משאני קם בבוקר עד שאני הולך לישון היא לא מפסיקה ליחה ירוקה צהובה כזה תודה רבה לעוזרים

20/09/2017 | 13:16 | מאת:

יריקות 50 פעם ביום - יכול להיות שזה הרגל שצריך להיפטר ממנו בכל מקרה כדי להגיע לאבחנה מדויקת ולתת המלצות לטיפול צריך לבדוק אותך במרפאה.

24/09/2017 | 00:37 | מאת: דניאל

יש לי פשוט הרבה ליחה בכמיות כאילו בגלל זה אני יורק 50 פעם ביום לא מתוך הרגל אם לא היה לי לא הייתי יורק ומה זאת אומרת לבדוק אותי במרפאה יש איזה שהם בדיוקות שאתה ממליץ ?