כאבים בבליעה מקרין לאוזן

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

12/03/2017 | 01:14 | מאת: איתי

שלום דוקטור שמי איתי אני כבר ארבעה ימים חווה כאבים קשים מאוד בלתי נסבלים בגרון כאשר אני בולע רוק/אוכל/שתיה. הכאב מקרין לאוזן וישנה בלוטה נפוחה בצוואר למעשה כל אגף שמאל של הראש-צוואר-שקדים שלי כואב. הלכתי כבר לשלושה רופאים ששללו דלקת ועשיתי משטח גרון שיצא שלילי. כאבים כאלו לא חוויתי אף פעם. אני בן 21. היה לי חום 37 וחצי. מה עוד אפשר לעשות? קשה לי ממש......

12/03/2017 | 01:20 | מאת: איתי

הכאבים מתרחשים גם בדיבור ובפיהוק מה שמאוד מקשה על אלו. חושש מאוד מאוד שמדובר במצב רפואי חמור חס ושלום...

27/03/2017 | 00:11 | מאת:

האם הבעיה חלפה?