נגישות
נגישות

מוקסיפן לכאבי גרון ולצרידות

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

04/02/2017 | 20:45 | מאת: ליה

שלום רב דר נכבד, אתמו הגעתי לרופאה כללית לקחתי כדור אחד מוקסיפן כי היו לי כאבים כל הלילה בגרון וצרידות נוראית, הרופאה שהסתכלה אמרה שיש אודם היא לא אף אוזן גרון ואין לה מכשור להסתכל פנימה ואמרה לא בטוח שאת צריכה אנטיביוטיקה אבל לכל מקרה תקחי. אם זה לא על רק חיידקי זאת השאלה שלי, המוקסיפן יכול לגרום נזק יותר גרוע לגרון במיוחד לצרידות??? לוקחת יומיים מוקסיפן, כאבי הגרון טיפה פחתו כואב, הקול טיפה חזר לי עדיין ממש צרודה קשה לי לדבר מאד, כשאני מדברת הגרון כואב ולפעמים יוצא לי כמו צליל מוזר מהגרון. לדעתך, כדאי להפסיק לקחת אחרי יומיים או להמשיך 5 ימים. הרופאה אמרה 10 ימים ובטח לא אקח כל כך הרבה ימים. מה אתה חושב? מחכה דחוף לתשובך,,תודה רבה רבה, ליה

לקריאה נוספת והעמקה

המוקסיפן לא יגרום נזק לקול. התחלת אז תשלימי טיפול עד הסוף. הקול ישתפר בהדרגה, דרושה מנוחה קולית (הרבה שתיקה) ושתיה מרובה של מים.

מנהל פורום בעיות בליעה