התייעצות לגבי מיומה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

18/07/2011 | 17:47 | מאת: אני

שלום, אני כמעט בת 37 ללא ילדים, מתכננת להרות בעתיד. התגלה אצלי רחם שרירני 60-39-51 ממ רירית 9.4 ממ תלת שכבתית בדופן הקדמי מימין שרירן סובסרוטי 109-76-83 ממ נפח 359 סמ"ק הסתדויות ללא זרימה פתולוגית. משמאל שרירן סובסרוטי 40-31-27 ממ נפח 18 סמ" ללא זרימה פתולוגית. שחלה ימנית 25-15 ממ מרקם תקין, שחלה שמאלית 32-27 ממ זקיק 19 ממ מרקם תקין, אין נוזל בדוגנס. הומלץ לי על ניתוח. יש לציין שעד כה לא סבלתי מסיפטומים שמראים על מיצויה של המיומה מלבד לעיתים צורך בהטלת שתן כשאני שותה כמות גדולה של מים ולאחר התעמלות. השאלה שלי האם במקרה שלי, הניתוח היחידי שיתאים לי זה פתיחת בטן? באילו מקרים מתאימים שאר הניתוחים?

שלום רב, על פי הנתונים מדובר בשרירן גדול. מעבר לזה לא היתי רוצה להביע דעע ללא בדיקתי. חשוב מאד שאתרשם בעצמי ואשוחח איתך לגבי התלונות ועוד. בברכה. מיכאל פרידמן

20/07/2011 | 22:11 | מאת: אני

האם לפי הנתונים שכתבתי אני יכולה להתאים לטיפול האולטראסאונד הממוקד? אודה על תשובתך המהירה.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם