מיומה ברחם

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

05/07/2011 | 14:56 | מאת: מיכל

בעת בדיקה שגרתית אצל רופא נשים (בדיקות כלליות בשל ניסיונות להרות כחצי שנה) נמצאה אצלי מיומה בגודל 45X45 מ"מ בפונדוס. אני כבת 37 עם ילדה בת 5, ללא עבר של ניתוחים, זיהומים וכיוצ"ב... אני ממש מודאגת, ומקווה שלא אאלץ לעבור ניתוח בטן. מהן הדרכים להוצאת מיומה בגודל זה? האם נחשבת גדולה / בינונית? אציין כי אין אצלי תופעות של דמם מוגבר / כאבים / כל דבר המפריע לפעילות שגרתית.. האם ניתן להיכנס להריון טבעי ללא סיבוכים /הפלות ?? תודה מראש.

השאלה עד כמה המיומה שלך גורמת לתלונות. ממצא של מיומה ברחם אינו דבר נדיר, לכן חייבים לשקוק האם בכלל יש צורך בטיפול.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם