טיפול בשיטת FUS

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

09/06/2011 | 13:39 | מאת: שירה

יצרתי קשר עם המחלקה ובכדי לקבל פרטים אציין שאני מבוטחת בכללית ונאמר לי שאין השתתפות של הכללית ולא ניתן להביא טופס 17 יש לי מיומה שמשבשת לי את החיים בכאבים דימומים קשים מאד שמשתקים אותי כל חודש ל-3 ימים בערך ואני רוצה פרטים על שיטת טיפול זאת ולהתקבל למח' המיומה אצלכם אך ניתן לי תשובה שאפשר לטפל אצלכם רק בדרך הפרטית וזה סכום לא מועט מדוע לא ניתן להתקבל דרך הביטוח המשלים בהשתתפותו שמשלמים עבורו כל כך הרבה כל חודש אנא אבקש את תגובתך

שלום רב, הרי מדובר בטיפול פרטי שלא נמצא בסל הבריאות.במידה ואת יכולה לסדר את ההתחייבות לבדיקה במרפאה והתחייבות לטיפול אזי אין שום בעיה . אנו לא קובעים כללים הקיימים.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם