מיומה גדולה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

23/05/2011 | 14:38 | מאת: סיגל

שלום, אני בת 33, מעונינת להרות בעתיד יש לי רחם רב שרירנים בעל מיומה גדולה 15*12 ס"מ הרופא לא ממליץ לעבור טיפול IVF לפני הורדת המיומה אני מפחת לעשות ניתוח בגלל הסיכונים בפגיעת הרחם. אני אני יכולה להתאים לטיפול הממוקד? תודה

שלום רב, לא, לצערי את לא מתאימה לטיפול ב- FUS . לפי דעתי הדרך הטובה ביותר - כריתת שרירן . ניתוח מאד בטוח שנותן תוצאות טובות. יש לנו ניסיון רב בניתוחים לכריתת שרירנים בנשים צעירות.

30/05/2011 | 18:20 | מאת: סיגל

קודם כל תודה על המענה אני דווקא שמעתי שיש סכנה לפגיעה ברחם ואולי אף עקב דימומים להורדתו באמצע ניתוח, דבר שמאד מפחיד אותי עקב רצוני להרות וגילי הצעיר יחסית. האם למרות הסכנות האלה היית ממליץ על ניתוח?

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם