טיפול במיומות ע"י אולטרסאונד ממוקד f u s ברמב"ם.

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

30/04/2011 | 02:30 | מאת: סיונית

לד"ר מיכאל פרידמן שלום, אני רווקה . אני לא הייתי בהיריון. אני בת 42 ועשרה חודשיים. אני מתעניינת בטיפול במיומות . גילו שיש לי מיומות = שרירנים . שרירן גדול ושני שרירנים קטנים . השרירן הגדול גדל מהפעם הראשונה במהירות והכפיל את עצמו בגודל. השרירן הגדול גודלו - 92 * 96 מילימטר. השרירנים הבאים הם בגודל 80* 72 ו- 40 * 34 . השרירן הגדול מצוי על שלפוחית השתן. קראתי באינטרנט שיש אצלכם ברמב"ם שיטת טיפול חדשה בשם: אולטרסאונד ממוקד f u s . רציתי לדעת האם באמצעות השיטה הזו המיומות נעלמות? או נעשות קטנות יותר? והאם מיומות יכולות לחזור? והאם אחרי הטיפול המיומות קטנות ולא תגדלנה חזרה. האם אין סיכוי שתצמח מיומה חדשה בעקבות הטיפול הזה? האם השיטה הזו באישור משרד הבריאות העולמי? האם השיטה הזו יעילה יותר משאר השיטות והטיפולים? תודה,

30/04/2011 | 02:37 | מאת: סיונית.

האם אתה ממליץ על לפרוסקופיה כטיפול במיומות בשרירנים? המיומות שלי - אחת גדולה ושתיים קנות. אחת יושבת על שלפוחית השתן. המיומות - אחת גדולה - 96 * 96 מילימטר והשתיים האחרות 80* 72 ו- 40* 40מילימטר. בקופת חולים נאמר לי שאם ארצה להרות בעתיד עלי לבדוק אם המיומות לא מפריעות למהלך ההריון . האם צריך להוציא את המיומות ? יש לציין שאני רווקה בת 42 וחצי עוד מעט בת 43. לא הייתי מימי בהריון . אני לא מנסה כרגע להכנס להריון. אין לי דימומים חזקים בזמן המחזור החודשי. תודה,

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם