FUS

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

03/01/2011 | 12:14 | מאת: נעמה

שלום לך אני בת 52, סובלת מדימומים רבים כתוצאה ממיומה. הבנתי שבבית החולים רמב"ם מבצעים טיפולים מחליפי ניתוח בשם FUS. האם ניתן לבצעם גם בגילי, מהם סיכויי ההצלחה והסיכונים? תודה, שבוע טוב

שלום רב, בודאי שגם בגילך ניתן לבצע טיפול FUS . בהתאם לממצאים בבדיקה הגינקולוגית אנו נחליט האם ניתן לבצע את הטיפול. לא כל אישה מתאימה וזה תלוי מגודל של המיומה ומיקומה ברחם. תוצאות הטיפול - למעלה מ- 70% הצלחה עם תופעות לוואי מינימליות.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם