מיומה גדולה רחם

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

28/03/2011 | 18:36 | מאת: יעל

שלום רב, אני בת 50 ויש לי מיומה על הקיר החיצוני של הרחם בגודל 20 שבועות.הייתי במעקב ולפני שנה היתה 14 שבועות בלבד.אינני מרגישה מצוקה כלשהי פרט לבטן מעט בולטת.נאמר לי שיש לבצע את הניתוח בפתיחת בטן. האם ניתן לבצע בלפרסקופיה? האם יש דרך אחרת להעלים את המיומה?כמו בus ממוקד? אני עדין מקבלת את המחזור באופן סדיר ,במצב גופני טוב,אורח חיים ספורטיבי ואינני מעשנת. בברכה

שלום רב, טכנית ניתן לבצע לפרסקופיה אצל לפרוסקופיסת מנוסה. על מנת שאתן לך תשובה לגבי טיפולים נוספים את חייבת להבדק על ידי.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם