רחפ שרירנית

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

28/03/2011 | 11:27 | מאת: א

שלום. הנני בת 45 + 2 ממצא בדיקה של רופא נשים , בטן רכה לא רגישה . PS : צואר תקין, הפרשה רגישה . היא ש- PV : צוואר סגור . רחם שרירני מוגדל עד גובה הטבור סביב 16 שב' טפולות ללא ממצא,דוגלס חופשי. TVS : רחם עם שרירן אינטראמוראלי בקוטר 9 ס"מ . רירית 11 מ"מ שחלות תקינות ללא נוזל בדוגלס. האם יש מקום לדאגה ע"פ הממצאים בתודה מראש

שלום רב, על הנתונים מדובר ברחם שרירני גדול למדי. השאלה מה הן התלונות שלך?

30/03/2011 | 23:30 | מאת: א

שלום. אני סובלת מרחם שרירני מאז 1995 (דבר התגלה בבדיקה במהלך ההריון הראשון) למרות הרחם השרירנית יש לי 2 בנות שילדתי אותם בלידה טבעית, שאלתי היא הומלץ לי לעבור ניתוח להוצאת הרחם לא כולל שחלות ,מה ההשלכות של הוצאת הרחם על תפקוד בחיי יום יום, והאם יש אפשרות להימנע מהוצאת הרחם ע"י טיפול אלטרנטיבי. בתודה מראש

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם