מיומה וגוש בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

09/10/2016 | 01:15 | מאת: אודל

שלום, אני בת 35 2. סובלת בשנתיים וחצי האחרונות ממיומה ברחם(גודל 6×7) הגורמת לדימומים חזקים ביותר בימי המחזור. בחודש האחרון אני מרגישה ממש בדקות הראשונות של ההתעוררות בבוקר, גוש די קשה בצד השמאלי בבטן התחתונה. זה גם נראה לעין ודי מטריד אותי. במהלך היום הכל תקין ואין זכר לגוש. זה קורה בשעות הבוקר או אחרי שכיבה ממושכת כמו בשבתות. יש לי תור לרופא נשים אבל רק בעוד חודש. הייתי רוצה להסיר דאגה מליבי ולשמוע מה זה יכול להיות והאם יש קשר למיומה הממוקמת בצד השמאלי בדופן הרחם?

שלום רב, על פניו ולפי התאור שלך מדובר בשרירן גדול ויש מקום לשקול לטיפול בניתוח. אני מניח שהתלונות קשורות לשרירן - בתנאי שנשללו כל הסיבות אחרות לכאבים. את חייבל בירור יסודי ורק לאחר מכן לקבל החלטה על המשך.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם