שרירנים

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

01/09/2015 | 20:56 | מאת: אני

שלום..המצב ככה אני ובעלי מנסים להרות כבר כשנתיים פלוס.הבעייה העקרית שאנחנו לא מצלחים להרות זה בגלל שרירנים גדולים 9×8 6×3 ועוד מספר שרירנים של 2 3 ס"מ.רחם 15 ס"מ רירי 13 מ"מ...לפני 5 שנים עשייתי ניתוח להוצאת שרירנים ניתוח לפרטומיה והמצב שז חזר(הניתונים שלמעלה זה של היום) המלצה לעשות שוב ניתוח אבל הוסבר לי שגם לאחר ניתוח שנית יש מצב של קושי להכנס להיריון כי ככל שנוגעים ברחם הסיכויים לקליטה פחותים וגם הוסבר לי שיש סיכונים בניתוח כמו דימום חזר עד כריתת ה... אני פוחדת חוששת לא יודעת מה לעשות?

שלום רב, אי אפשר לתת לך תשובה ללא בדיקה גינקולוגית. כניראה יש צורך בניתוח חוזר.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם