מענה לתגובתך דר' פרידמן

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

11/08/2015 | 19:48 | מאת: מיואשת

דר' פרידמן, ראשית תודה רבה על תגובותיך המהירות. העניין הוא שמעולם לא חוויתי ניתוח מסוג כלשהו, ועל כן אני מאוד מאוד חוששת. כמו כן, שני רופאים טובים מאוד. אך, בכל זאת אין לי אינדיקציה מלקוחות שנותחו אצל אותם רופאים מאחר ולא ניתן לפרסם או לתת שמות. כל רופא עם הגישה שלו והמיומנות שלו. אני פשוט לא יודעת במי לבחור... כמו שאתה אומר : .."ניתוח הוא ניתוח והכל אפשרי..." זה מה שמדאיג ולכן אני חופרת... בכל מקרה, תודה על תגובותיך המקצועיות.

אני מאחל לך רפואה שלמה.

23/11/2015 | 09:03 | מאת: עדי

איך אפשר להחליט בין 2 רופאים? לעשות הגרלה? אתה אומר "רופא שאת סומכת עליו" על בסיס מה? העניים היפות שלו? שהוא היה נחמד אליה? או שהוא סלברטי בתעשיית הרפואה? או שיש לו פורום באינטרנט? על בסיס מה? כל עוד לא יהיו סטטיסטיקות על כשלונות והצלחות של רופאים בתעשייה . לא ניתן לדעת מי מיומן ומי לא!! וחבל מאוד שזה לא חשוף לציבור הרחב!!

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם