שרירן - ניתוח

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

19/07/2015 | 21:51 | מאת: חשש גדול

אני מתייעצת איתך לגבי ניתוח הוצאת מיומה . מה עדיף ניתוח בתפרים תת עוריים או סגירה בסיכות? מכירה שתי נשים שעברו פתיחת בטן- האחת עברה עם סיכות והשניה עברה עם תפר תת עורי. זו שעברה ניתוח עם סיכות, טענה כי ההחלמה היתה קשה מאוד, וזו עם התפרים התת עוריים גרסה כי ההחלמה היתה קלה יותר, הצלקת מעודנת יותר ופחות כאבים אחרי הניתוח. אם יש לי אפשרות להחליט , מה כדאי לעשות? כיצד אתה נוהג לתפור אחרי ניתוח בטן? אודה למענה בבקשה, אשמח אם תוכל גם להסביר מדוע. תודה רבה רבה !!!!!!

מה עדיף ניתוח בתפרים תת עוריים או סגירה בסיכות? ==== אני אישית לא משתמש בסיכות אף פעם - רק תפר נספג תת עורי. אבל זה גם תלוי ממיומנות של המנתח.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם