בקשת עצה מדר פרידמן

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

09/07/2015 | 18:54 | מאת: מיכל

ערב טוב דר פרידמן... יש לי שאלה בקשר לוירוס הפפלומה שהתגלה אצלי לפני כמה שנים עברתי לפני כ 7 שנים פעולה כירוגית בצוואר הרחם ועכשיו הוירוס הפך לאגרסיבי.. שאלתי האם כדאי לי לעבור קריתת רחם כדי לחסוך מעצמי בעתיד ללקות בסרטן בצואר הרחם.. שואלת לדעתך כמומחה.. המון תודה מראש על העזרה. מיכל.

שבת שלום, אעזור לך בשמחה. אני רק זקוק ליותר פרטים. מה זאת אומרת ..."ועכשיו הוירוס הפך לאגרסיבי..." כפי שאת כותבת. תני לי בבקשה יותר פרטים - לקחו לך ביופסיה? האם יש אבחנה כלשהי. זה שהוירוס קיין עדיין לא אומר כלום. ממתין לתשובתך...

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם