שרירן

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

02/01/2011 | 22:11 | מאת: מיכל

לפני חצי שנה התגלה אצלי שרירן סובסרוטי. מחודש לחודש הוא גדל ועכשיו הוא הגיע ל- 6 ס"מ. הרופא שאצלו אני מטופלת המליץ בכדי להימנע מניתוח לקחת לוקרין בשביל לעצור את הגדילה. הוא גם סיפר על תופעות הלוואי והסיכון שבמידה והטיפול לא יעזור יש סיכוי שהניתוח יהיה יותר מסובך.אני בת 25 (במידה וזה משנה משהו). השאלה שלי אם יש עוד דרכים נוספות לעצור את הגדילה או מה שצריך לעשות עם השרירן...

שלום רב, כל טיפול תרופתי בתרופות מסוג לוקרין הנו טיפול זמני בלבד עם תופעות לוואי רבות ( כמו בגיל מעבר: גלי חום, הזעות יתר, דפיקות לב מהירות, אוסטאופורוזיס ועוד...). נשמח לבדוק אותך במרפאתנו ולשקול טיפול שמרני כמו FUS .

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם