רווקה VIRGO עם שרירנים

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

26/08/2014 | 19:05 | מאת: אורה

אני רווקה בת 34 עקב אנמיה נבדקתי אצל רופאת נשים.ללא בעיות רפואיות בעבר. בבדיקה בסונר נצפה רחם עד גובה הטבור,נצפה שרירן בגודל91*76*59מ"מ מימין ושרירן 79*71*107 מ"מ משמאל.רירית הרחם נצפתה בחלקה אחורית ומתחת לשרירן העובי של 11-12 מ"מ מתכננת הריון בעתיד האם יש אלטרנטיבה אחרת לניתוח.

שלום רב, את זקוקה לניתוח - כריתת מיומות, דהיינו ניתוח ששומר על הרחם. אני מניח שבידיים מיומנות ניתן לכרות רק את המיומות . אין שום דרך אחרת לטפל בך.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם