ניתוח לפרוסקופי

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

07/07/2014 | 09:56 | מאת: נטע

אני כמעט בת 39, סובלת משרירני רחם, הגדול בהם בגודל 7 ס"מ ולדברי רופא הנשים הוא זה שגורם לי לסמפטומים שאני סובלת מהם: דימומים חזקים מאוד וכאבי מחזור חזקים. נכון לעכשיו אני מופנית למרפאת תל השומר לייעוץ טרום ניתוחי, כאשר התור שלי הוא רק בעוד חודש. שאלתי היא מה הסיכוי ששרירן בגודל כזה אפשר יהיה להוציא בניתוח בגישה לפרוסקופית? (אציין שהבדיקה האחרונה בוצעה לפני כשלושה חודשים).

שלום רב, שאלתי היא מה הסיכוי ששרירן בגודל כזה אפשר יהיה להוציא בניתוח בגישה לפרוסקופית? (אציין שהבדיקה האחרונה בוצעה לפני כשלושה חודשים). ****** אני חושב שלא צריכה להיות כל בעיה. הסגיה היא אחרת - ישנה המלצה עדכנית של FDA להפסיק שימום בגישה לפרוסקופית הנוכחית לכריתה לפרוסקופית של השרירנים ושל הרחם.

17/07/2014 | 22:43 | מאת: שיר

מדוע הfda שולל את הדרך הלפרוסקופית?ומה האלטרנטיבה הניתוחית?

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם