לצורך כתבה- מחפש נשים שחוות את התופעה ומוכנות לספר

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

04/05/2014 | 12:40 | מאת: טל

שלום, לצורך כתבה בגוף תקשורת מוביל מחפש נשים אשר חוות את התופעה וסובלות ממיומות ברחם ומוכנות לספר על כך לצורך העלאת המודעות לטיפול.

29/06/2014 | 13:37 | מאת: עינב

אני חווה כל על בסיס יום יומי את התופעה של המיומה הנוראית התופעות אצלי ועלי אני מדברת קשות שזה.כאבי רגליים נוראים .כאבי גב תחתון.בחילות.התקפות של רעב .כאבי בטן נוראים .שרירן יחסית גדול .ומסובך לנתח אותי עקב ניתוחים קסריים ולבנתיים סובלת וזה בלתי ניסבל וחוץ מיזה גם הוצאת הרחם כך הרופאים סבורים להניח אנינממש עצבנית ולא רגועה קשה לי להרדם בלילות אני סובלת מגזים ומעציריות וקשה לי לעבוד הרגליים שלי ממש כואבות .תודה ומקווה שמשהו ייתיחס קצת ויתן לי ענה , בתודה רבה עינב

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם