סיכויי הצלחה של אולטרסאונד ממוקד

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

10/04/2014 | 12:27 | מאת: נטע

אני בת 38, רווקה ללא ילדים, לא מתכננת הריון. סובלת ממיומה אינטראמולית בגודל 7 ס"מ. סובלת מדימומים כבדים בזמן הווסת ומכאבי מחזור חזקים. לאור הנתונים האלה, האם תוכל לומר מהם סיכויי ההצלחה של טיפול באולטרסאונד ממוקד? בחודש הבא הולכת לבצע בדיקת MRI אך מעוניינת לדעת אם אפשר, באופן כללי מה הסיכוי שטיפול כזה יצליח.

שלום רב, באופן כללי אנו מדברים על הצלחה של 70%. כמובן חשוב לקבל נתונים של בדיקת MRI על מנת לדעת בדיוק האם את מתאימה. חג שמח.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם