גילוי שרירנים

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

15/03/2014 | 23:57 | מאת: שני

שלום, אני בת 28, לפני כשבועיים גילו אצלי 3 שרירנים שהגדול מבינהם בגודל 11 ס"מ (הנותרים בגודל 3-4 ס"מ). אני אובדת עצות ב2 תחומים: 1. האם ניתן לטפל בשרירן של 11 סמ דרך טיפול לפרוסקופיה או טיפול לא פולשני כמו פתיחת בטן? (מיקום השרירן הוא תוך דופני, קיר אחורי , דוחק את החלל) 2. למרות גודל השרירן, רופא הנשים אמר לי שכל זמן שאינני מתכוונת להיכנס הריון השרירנים יהיו בבדיקות ומעקב שגרתי (מהסיבה שהם עלולים לחזור). מה הסיכונים אם אעשה טיפול להסירם (בכל דרך שהיא) וחלילה אח"כ אצטרך לעשות שוב במידה ויחזרו (בהנחה שאהיה במעקב ואם יחזרו חלילה, ההנחה שהם יתגלו בגודל זעיר והטיפול יהיה פחות פולשני מפתיחת בטן) תודה על העזרה, שבוע טוב

16/03/2014 | 00:00 | מאת: שני

שכחתי לציין: -בשנה האחרונה אני סובלת ממחזור קשה. -לחץ על השלפוחית בחודש-חודשיים האחרונים. -יש מידי פעם כאבים בבטן התחתונה, נסבלים אבל מציקים. -כאבים בזמן יחסי מין

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם