לאחר טיפול בUS ממוקד

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

05/03/2014 | 15:19 | מאת: נעמי

שלום עברתי טיפול בUS ממוקד מונחה MRI לטיפול במיומה אינטרמורלית בגודל של 7X6.5 ס"מ. לאחר הטיפול אמרו שהטיפול הצליח ש 90% מהמיומה לא עוברת האדרה, ושזו רקמה נקרוטית. מיד לאחר הטיפול ועד עכשיו (10 ימים לאחר הטיפול) יש הפרשה של נוזלים לרוב צלול לעיתים מעט וורוד (מעט דם) מהנרתיק. האם תקין? מאיפה ההפרשות האלה מגיעות? כמה זמן הגיוני שזה ימשיך כך?

שלום רב, אני מניח שלא טופלת ברמב"ם. אני ממליץ לפנות לבית חולים בו עברת את הטיפול. ככה זה מקובל. לפעמים בעקבות הטיפול יכולות להיות הפרשות ווגינאליות שונות . אינני יכול לדון על כך משום שלא מכיר את הפרטים של הטיפול במקרה הספציפי שלך.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם