מיומות ברחם

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

30/12/2013 | 22:23 | מאת: חגית

שלום רב, אני מנסחת את שאלתי מחדש. אני בת 46, יש לי 2 מיומות תת סירוזיות ברחם, האחת: 8.23 ס"מ על 8.12 ס"מ והשניה: 7.57 ס"מ על 5.24 ס"מ. נבדקתי אחרי 3 חודשים והמיומות קטנו בערך ב 3 ס"מ. שאלה: האם במהלך החודש יש ימים שהם גדולים יותר ויש ימים שהם קטנים יותר? או שהמכשיר שבודק אינו מדויק כי זה לא יכול להיות שבשלושה חודשים הם יצטמקו, תודה רבה

שלום רב, האם במהלך החודש יש ימים שהם גדולים יותר ויש ימים שהם קטנים יותר? --- יתכן, אבל במידה מאד קטנה או שהמכשיר שבודק אינו מדויק כי זה לא יכול להיות שבשלושה חודשים הם יצטמקו, --- סבירות נמוכה, זה גם תלוי מהבודק עצמו

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם