שרירנים

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

26/12/2013 | 13:57 | מאת: דניאלה

בבדיקת US גילו שאורך הרחם 70. עובי 40. רוחב 52. נצפו כ- 3 מבנים שרירנים 18-40 מ"מ. רירית דקה. דוקלס- ללא נוזל חופשי. ברצוני לציין שיש לי תכיפות במתן שתן מזה שבועיים. לא ברור לי אם יש קשר לכך או איזה שהיא דלקת בשתן. טרם בדקתי. כמו כן ערכתי משטח וגינלי והתשובה - פלורה רגילה של הרחם. שאלותי: 1. רציתי לדעת האם חשוב לטפל בשרירנים הללו שמא יגדלו בעתיד. 2. למרות שתוצאות המשטח הוגינלי טוב, עדיין יש לי ריח רע מהנרתיק. רציתי לדעת האם יש קשר לשרירנים או בעיה אחרת שלא מגלים אותה.

29/12/2013 | 15:47 | מאת: דניאלה

בהמשך לשאלה הקודמת. אני בת 51. כמו כן ברצוני לברר בקשר למישהי שיש לה פחות אותם נתונים. בת 35. האם נתונים כאלה או בכלל שרירנים ברחם יכולים להוות בעיית פוריות. היינו להיכנס להריון או שבכלל מי שכבר בהריון, השרירנים יכולים להפריע להריון. תודה תודה

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם