מיומה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

26/11/2013 | 13:03 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 23 ולפני מספר חודשים הלכתי לרופא בעקבות מחזור לא סדיר ואז התגלתה מיומה בגודל של 7 ס"מ. הרופא המליץ לי לבדוק לגבי טיפול באולטרסאונד, אך עם זאת אמר שהמיומה עתידה לחזור ולגדול אז אולי כדאי לחכות בגלל גילי הצעיר , ושזה נתון לשיקולי. האם כדאי לחכות ? האם הטיפול באולטרסאונד מבטיח תוצאות? ומה נחשב גודל שחייב לנתח ? תודה

שלום רב, האם כדאי לחכות ? ----יתכן, על מנת לקבל ממני תשובה יותר מדויקת אני מחייב לבדוק אותך. יש לי נסיון רב מאד לטיפול מיומות אצל נשים צעירות. האם הטיפול באולטרסאונד מבטיח תוצאות? --- ברפואה באופן כללי קצת קשה להבטיח. כדי לך להגיע למרפאה שלי ( מרפאת מיומות) ברמב"מ, להיבדק ולקבל המלצה לגבי הטיפול הנכון. ומה נחשב גודל שחייב לנתח ? --- הגודל לא תמיד קובע, חשוב לדעת את המיקום ואת התלונות שלך. אשמח לעזור לך.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם