נפיחות בבטן

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

15/02/2011 | 09:46 | מאת: מירב

שלום רב, אני בשנות ה40 בדרך כלל אני בריאה ולא נוטלת תרופות.כבר הרבה זמן שאני סובלת מבטן נפוחה כאילו אני בחודש חמישי.אניאמא ל3 ילדים הלידה אחרונה היה לפני חמש שנים.אני אוכלת מסודר ולפעמים מעט ומסנדוויץ קטן פתאום אני מרגישה שמתנפח לי הבטן.עליי לציין שלפני שנתיים אושפזתי בבה"ח עקב כאבי בטן חזקים,עברתי את כל הבדיקות הדרושות החל מבדיקת דם לבדיקת גינקולוגי והכל תקין. מה הסיבה לבטן נפוחה?חברתי אומרת שזה יכול להיות מפטרית קנדידיה או מיומה מוגדלת ?

שלום רב, אני ממליץ לעבור בירור כאבי בטן שכולל בדיקות הדמיה, גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה וכמובן בדיקה גינקולוגית שכוללת עם אולטרסאונד ווגינאלי.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם