כאבים לאחר ניתוח לניקוז ציסטת ברוטולין

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

23/10/2013 | 00:58 | מאת: מורן

שלום, אני בת 27 ועברתי ניתוח לניקוז ציסטת ברוטולין לפני 11 חודשים ועדיין סובלת מכאבים ביחסי מין וגם אחרי באזור הצלקת והציסטה, נבדקתי אצל מספר רופאים האומרים כי האזור נראה תקין, והכאב נובע מהצלקת. מבחינתי זה לא תקין כי אני סובלת ולא מצליחה לקיים יחסי מין בצורה נורמלית, האם לדעתך צריך ניתוח חוזר? מה הדרכים לטיפול? תודה

יתכן ויש צורך בניתוח חוזר. כמו כן ישנם טיפולים רבים לשיכוך כאבים. האזור הוא בהחלט בעייתי וזה לא מקרי שישנו כאב במקום ז.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם