הפלות ומיומה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

18/09/2013 | 01:35 | מאת: מור

שלום . בת שלושים ללא ילדים .. עברתי 3 הפלות ופעם אחרונה גרידה.. השרירן גדול מחוץ לחלל הרחם בקיר האחורי בגודל 6 סמ ... שבזמן ההריון גודל ודוחק את חלל הרחם ושק ההריון .. מה אני אעשה .. עכשיו קבעתי תור לישיבה טרום ניתוחית וממש מפחדת כי לפני שנתיים אמר לי הרופא בישיבה אין צורך בניתוח עד שגדל השרירן ועברתי הפלות ,, טיפול fus ממש יקר אין לי את הסכום אז אני הולכת לאופציה השנייה ניתוח ... ההפלה תמיד הייתה בשבוע 8 ,, ממש מפחדת שהניתוח יפגע בפוריות .. מה דעתך בבקשה לעשות את הניתוח או שאכנס עוד פעם להריון ואנסה ???

שלום רב, לפי הסיפור שלך אני מתרשם שניתוח שמרני לכריתת מיומה יכול לעזור לך מאד. יש לי נסיון רב בניתוחים לכריתת מיומה ולפי הניסיון שלי ניתוח משפר את הסיכוים ללידה. בצעתי עשרות רבות של ניתוחים כאלא ודעתי מאד חיובית. בהצלחה! חג שמח

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם