מיומה

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

13/08/2013 | 15:49 | מאת: דחוף

שלום .. היום התקשרתי למחלקה ואמרו לי שהטיפול ב fus עולה 17500¤ ואין לי יכולת לשלם סכום כזה מה אני אעשה .. כבר מיואשת ארבע שנים נשואה בלי ילדים ....בת 30 עם 3 הפלות ... לא יודעת מה לעשות כי בניתוח יש חשש לפגוע בפוריות גם ... בבקשה רופא תעזור לי

שלום רב, אינני זוכר האם בדקתי אותך או לא, נדמה לי שלא פגשתי אותך עדיין. אני מאד רוצה לעזור לך, לכן תגיעי לבדיקה ברמב"מ, במרפאת מיומות. תזמיני תור דרך המזכירה- טל. 04-8542292 ואני מקווה שנמצא דרך לפתור את הבעיה. בברכה, ד"ר מיכאל פרידמן

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם