שרירן

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

02/08/2013 | 14:34 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 26. בשל נפיחות בבטן נשלחתי לאולטרסאונד והתברר שיש לי שרירן סבסרוזי בדופן קדמי בגודל 108*99*80. אין לי דימומים מוגברים. אני רווקה ואין לי ילדים וכמובן שארצה לטפל ללא סיכון הסיכויים להרות. על איזה טיפול אתה ממליץ לי. האם אפשר לטפל באמצעות אולטרא סאונד בטיפול לא פולשני? האם יקטנו סיכוי להרות? מודאגת מאוד.

שלום מיכל, אני מבין את הדאגה שלך ומוכן לעזור לך. על מנת להחליט מה היא הדרך הטיפולית שמתאימה לך אני חייב לבדוק אותך ולהתרשם בעצמי. את מוזמנת לפנות לרפאת מיומות בבית חלוים רמב"מ טל. 04-8542292 לבדיקה אלצי.

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם